Vanzare apartament 3 camere rezidential, etaj 1, mobilat-utilat lux

  Printare
VANZARE, Apartament, 3 camere
Decebal

165000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 755
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 18.02.2022 11:58:47
ID oferta:
1516
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
165000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere   situat in zona Decebal-Delea Noua, intr-un bloc construit in anul 2014. Fiind  aproape de B-dul Decebal, imobilul beneficiaza de facilitatea restaurantelor si cafenelelor din apropiere, de asemenea si de statia metrou Muncii. Apartamentul este semidecomandat, confort unu, cu o suprafata 72 mp, compartimentat foarte comod, din living se poate intra direct in fiecare incapere. Beneficiaza de o terasa generoasa de 8 mp. Se afla la etajul 1, ceea ce ii ofera avantajul de a fi pretabil atat pentru locuit cat si pentru un birou notarial sau alt domeniu. Parcarea este subterana, se poate cumpara sau inchiria.                                 

Ca si amenajari avem: travertin, marmura, piatra naturala, parchet, usa metalica,geamuri termopan si aer conditionat de ultima generatie.

Apartamentul se vinde complet mobilat-utilat cu masina de spalat rufe, uscator rufe, masina de spalat vase, cuptor electric, cuptor microunde, plita, hota, tv, frigider

In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Pret :  165.000 euro Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Ingrid Pavelescu

     Tel mobil :  0733694090

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       ingrid.pavelescu@housedat.ro

              

Numar camere:
3
Etaj:
etajul 1 din 4
Suprafata:
72 m2
Vedere:
mixta
Numar de bai:
1
 
^ Go up