Vanzare apartament 2 camere Aviatiei-Siriului, decomandat, mobilat-utilat

  Printare
VANZARE, Apartament, 2 camere
Aviatiei

105000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 832
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 22.10.2021 12:30:50
ID oferta:
1457
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
105000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere ce este situat in zona Aviatiei- Siriului. Apartamentul este aproape Hotel Crystal Palace, scoala Herastrau, Gradinita Bergman, Piata Aurel Vlaicu, Mall Promenada, clădirile de birouri Global Worth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul are lumină naturală pe toată durata zilei, este decomandat, confort unu, cu o suprafata 60 mp, se afla la etajul 4/4, imobilul a fost construit in anul 1986, in prezent reabilitat.                                 

Ca si amenajari avem: gresie, faianta, usa metalica,geamuri termopan si aer conditionat. Se vinde mobilat-utilat ca in fotografii.

In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape, iar statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 5 minute de mers pe jos (400 m).

Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall se afla la 5 minute de mers pe jos, iar complexul comercial Baneasa la 10 minute de mers cu masina sau cu autobuzul de pe linia 605 a carei statie este in fata blocului.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Str Prometeu si Str Alexandru Serbanescu.

Pret :  105.000 euro negociabil

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Ingrid pavelescu

     Tel mobil :  0733694090

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       ingrid.pavelescu@housedat.ro

Numar camere:
2
Etaj:
etajul 4 din 4
Suprafata:
60 m2
Vedere:
stradal
Numar de bai:
1
 
^ Go up