Vanzare apartament 3 camere Cantemir-Budapesta, 7 minute metrou

  Printare

Oferta exclusiva !

VANZARE, Apartament, 3 camere
Cantemir

102000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 338
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 14.10.2022 16:07:57
ID oferta:
1576
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
102000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Unirii-Budapesta. Intrarea in bloc este stradala, vederea pe lateral, ferit de zgomot. Apartamentul este semidecomandat, confort unu, suprafata totala de 61 mp, se afla la etajul 8/10, iar imobilul a fost construit in anul 1964, in prezent reabilitat, bloc fara risc seismic ( se poate verifica pe portalul PMB), dotat cu doua ascensoare modernizate. Pe timpul noptii exista paza pe scara blocului. Incalzirea este de la centrala termica de cartier. Compus din 3 camere, baie, bucatarie cu o debara spatioasa prevazuta cu geam, hol intrare cu debara, hol intre cele dormitoare cu o debara care poate fi folosita dressing si un balcon inchis cu termopan.

Apartamentul se vinde nerenovat, special pentru ca viitorul cumparator sa nu plateasca un pret mai mare pentru gusturile altcuiva si sa il poata personaliza dupa bunul plac.

La metrou statia Unirii sau Parcul Tineretului se ajunge in maxim 7 minute pe jos, statia de tramvai si autobus este in fata blocului.Ca si zone de recreere avem Parcul Carol si Parcul Tineretului la distanta de 10 minute. De asemenea in apropriere exista Scoala Gimnaziala nr.79, Colegiu National Ion Creanga, biserica Sfantul Spiridon. Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Aceasta proprietate se afla in exclusivitatea agentiei imobiliare Housedat.

Pretul este de 102.000 euro negociabil

Consilier imobiliar: Ingrid  Pavelescu

Tel. mobil: 0733.694.090

e-mail: ingrid.pavelescu@housedat.ro

Numar camere:
3
Etaj:
etajul 8 din 10
Suprafata:
61 m2
Vedere:
lateral
Numar de bai:
1
 
^ Go up