Vanzare apartament 3 camere Aviatiei-Borsa, etaj 1, mobilat-utilat

  Printare
VANZARE, Apartament, 3 camere
Aviatiei

138000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 647
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 20.05.2022 11:52:30
ID oferta:
1546
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
138000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere ce este situat in zona Aviatiei-Borsa. Este aproape de Mall Promenada, clădirile de birouri Global Worth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul este decomandat, confort unu, cu o suprafata 75 mp,  se afla la etajul 1/4, a fost construit in anul 1985, in prezent reabilitat. Ca si amenajari avem: gresie, faianta, termopan, usi interioare noi, usa metalica, 3 aparate aer conditionat,  calorifere aluminiu, geam la baie. Se vinde mobilat-utilat.

Se afla intr- o zonă liniștită ce are trafic redus cu poziționare pe o stradă ferită de aglomerația urbană cunoscută. In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape, iar statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 2 minute de mers pe jos .Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Strada Maguricea si Str Avionului

Pret :  138.000 euro

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Pavelescu Ingrid

     Tel mobil :  0733694090

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       ingrid.pavelescu@housedat.ro 

                       www.housedat.ro

Numar camere:
3
Etaj:
etajul 1 din 4
Suprafata:
75 m2
Vedere:
mixta
Numar de bai:
1
 
^ Go up