Vanzare apartament 3 camere Aviatiei-Aripilor, etaj 2/4

  Printare
Vanzare Aviatiei, vanzare 2 camere Aviatiei, vanzare ,vanzare 3 camere Aviatiei, vanzare garsoniera Aviatiei, vanzare garsoniera ,vanzare 2 camere,vanzare 3 camere.
VANZARE, Apartament, 3 camere
Aviatiei

150000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 805
Nr. vizualizari astazi: 2
Data promovare: 16.09.2021 14:58:47
ID oferta:
1425
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
150000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere ce este situat in zona Aviatiei, apartamentul este aproape de Mall Promenada, clădirile de birouri Globalworth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul este decomandat, confort unu, cu o suprafata 69 mp,  se afla la etajul 2/4, iar imobilul este reabilitat termic si a fost construit in anul 1985.   

Loc de parcare platit ADP

Este o zonă liniștită ce are trafic redus cu poziționare pe o stradă ferită de aglomerația urbană cunoscută In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape, iar statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 5 minute de mers pe jos (400 m).Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall se afla la 5 minute de mers pe jos, iar complexul comercial Baneasa la 10 minute de mers cu masina sau cu autobuzul de pe linia 605.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Strada Capalna si Str Avionului

Pret :  150.000 euro negociabil

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Pavelescu Ingrid

     Tel mobil :  0733694090

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       ingrid.pavelescu@housedat.ro 

                       www.housedat.ro

Numar camere:
3
Etaj:
etajul 2 din 4
Suprafata:
69 m2
Vedere:
mixta
Numar de bai:
2
 
^ Go up