Vanzare apartament 2 camere Aviatiei-Siriului, an 1986, etaj 1

  Printare
VANZARE, Apartament, 2 camere
Aviatiei

110000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Alexandru Stoica
Alexandru Stoica
Vizualizarii: 265
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 31.03.2021 11:51:15
ID oferta:
1240
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
110000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat imobiliare va ofera spre vanzare un apartament ce este situat in zona Aviatiei, apartamentul este aproape Scoala Herastrau, Gradinita Bergman, Piata Aurel Vlaicu, Mall Promenada, clădirile de birouri Globalworth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul este decomandat, confort unu, cu o suprafata 67 mp, se afla la etajul 1/4, iar imobilul este reabilitat termic si a fost construit in anul 1986.     

Ca si amenajari avem : gresie, faianta, usa metalica, geamuri termopan, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare refacute, BOXA

Loc de parcare ADP.

In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape, iar statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 5 minute de mers pe jos (400 m).

Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall se afla la 5 minute de mers pe jos, iar complexul comercial Baneasa la 10 minute de mers cu masina sau cu autobuzul de pe linia 605.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Str Musetesti si Str Alexandru Serbanescu

Pret :  118.000 euro negociabil

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Alexandru Stoica

     Tel mobil :  0784786714

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       Alexandru.stoica@housedat.ro

                                 www.housedat.ro

Numar camere:
2
Etaj:
etajul 1 din 4
Suprafata:
67 m2
Vedere:
mixta
Numar de bai:
1
 
^ Go up