Vanzare apartament 2 camere Aviatiei-Feleacu, etaj 3, mobilat-utilat

  Printare

Oferta exclusiva !

VANZARE, Apartament, 2 camere
Aviatiei

127000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 842
Nr. vizualizari astazi: 1
Data promovare: 07.02.2022 15:56:17
ID oferta:
1511
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
127000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere ce este situat in zona Aviatiei-Feleacu. Apartamentul este aproape Scoala Herastrau, Gradinita Bergman, Piata Aurel Vlaicu, Mall Promenada, clădirile de birouri Globalworth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul este decomandat, confort unu, cu o suprafata 54 mp , se afla la etajul 3/4, iar imobilul a fost construit in anul 1986, in prezent reabilitat.

 Ca si amenajari avem: gresie, faianta, parchet, usi interioare schimbate, usa metalica, geamuri termopan, 2 aparate aer conditionat, mobilat-utilat cum reiese din fotografii.

In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape,  statia de metrou Aurel Vlaicu la 10 min mers pe jos.

Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall se afla la 10 minute de mers pe jos, iar complexul comercial Baneasa la 10 minute de mers cu masina sau cu autobuzul de pe linia 605 a carei statie este in fata blocului.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Str. Elena Caragiani, Alexandru Serbanescu, Smaranda Braescu.

Pret :  127.000 euro

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Ingrid pavelescu

     Tel mobil :  0733694090

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       ingrid.pavelescu@housedat.ro

             

Numar camere:
2
Etaj:
etajul 3 din 4
Suprafata:
54 m2
Vedere:
spate
Numar de bai:
1
 
^ Go up