Vanzare apartament 2 camere Aviatiei-, an 1982

  Printare
Vanzare Aviatiei, vanzare 2 camere Aviatiei, vanzare,vanzare 3 camere Aviatiei, vanzare garsoniera Aviatiei, vanzare garsoniera ,vanzare 2 camere, vanzare 3 camere.Vanzare Aviatiei, vanzare 2 camere Aviatiei, vanzare,vanzare 3 camere Aviatiei, vanzare garsoniera Aviatiei, vanzare garsoniera ,vanzare 2 camere, vanzare 3 camere.Vanzare Aviatiei, vanzare 2 camere Aviatiei, vanzare,vanzare 3 camere Aviatiei, vanzare garsoniera Aviatiei, vanzare garsoniera ,vanzare 2 camere, vanzare 3 camere.
VANZARE, Apartament, 2 camere
Aviatiei

105000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Alexandru Stoica
Alexandru Stoica
Vizualizarii: 37
Nr. vizualizari astazi: 2
Data promovare: 12.07.2021 15:59:13
ID oferta:
1376
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
105000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat imobiliare va ofera spre vanzare un apartament complet utilat si mobilat ce este situat in zona Aviatiei, apartamentul este aproape Scoala Herastrau, Gradinita Bergman, Piata Aurel Vlaicu, Mall Promenada, clădirile de birouri Globalworth, NuscoTower, SkyTower, metroul Aurel Vlaicu, parcul Herăstrău.

Apartamentul este decomandat, confort unu, cu o suprafata 55 mp, se afla la etajul 4/4, iar imobilul este reabilitat termic si a fost construit in anul 1982.

Se vinde mobilat si utilat.    

Ca si amenajari avem : gresie, faianta, parchet, usa metalica, geamuri termopan,

In imediata apropiere, se gasesc supermarket-uri (Mega Image, Carrefour), farmacii, scoli, gradinite si sucursale bancare. Este ideal pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in zona de birouri din apropiere.

Accesul pentru mijloacele de transport in comun este facil, existand statii de autobuz foarte aproape, iar statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 5 minute de mers pe jos (400 m).

Pentru cumparaturi, complexul comercial Promenada Mall se afla la 5 minute de mers pe jos, iar complexul comercial Baneasa la 10 minute de mers cu masina sau cu autobuzul de pe linia 605.

Ideal pentru activitatile de relaxare sunt parcul Herastrau si numeroasele localuri de pe malul lacului (Soseaua Nordului), situate la 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati-strazile: Str Prometeu si str Feleacu

Pret :  105.000 euro negociabil

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Alexandru Stoica

     Tel mobil :  0784786714

          E-mail:   contact@housedat.ro

                       Alexandru.stoica@housedat.ro

                                 www.housedat.ro

Numar camere:
2
Etaj:
etajul 4 din 4
Vedere:
stradal
Numar de bai:
1
 
^ Go up