Vanzare vila stil mediteranean, zona Carrefour- DN1 Value Centre

  Printare
VANZARE, Casa / vila, 5 camere
CORBEANCA

299000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 301
Nr. vizualizari astazi: 3
Data promovare: 30.01.2024 14:55:41
ID oferta:
1595
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
CASA / VILA
Pret:
299000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare o proprietate construita in stil mediteranean, amplasata in zona Corbeanca – Petresti, aproape de DN1Value Centre.
Vila are un regim de inaltime P+1E retras, este construita conform celor mai riguroase standarde de calitate (condica de betoane și de fier, ceea ce oferă garantarea respectării proiectului de rezistenta a casei, autonomie pentru utilități, apa, canalizare, pompa de căldură și panouri solare, încălzire în pardoseala, geamuri tripan Salamander, camere supraveghere cu microfon instalate).
Se defasoara pe o suprafata construtia de 190 mp si utila de 154 mp , compartimentare deosebit de rationala si foarte eficienta , astfel regasim pe zona de parter un living generos si foarte bine vitrat, cu vedere si acces catre doua laturi ale curtii , bucatarie si zona pentru dining room , un birou / dormitor , baie si camera tehnica , hol generos unde regasim si scara de acces pentru etaj ,
Etajul are in componenta 3 dormitoare, cel matrimonial cu baie proprie si camera pentru dressing si balcon , baie pe hol ce deserveste cele doua dormitoare , inca un balcon la unul din dormitoare .

Curtea dispusa cu instalație de udat, gazon inclus si montat, perimetru asigurat cu gard din cărămidă finisat, doua locuri de parcare , jardiniere care marginesc tersa, telecomanda pentru porti la drumul de acces în curte.

Casa este in curs de finisare, in acest moment este la alb si se doreste ca viitorul proprietar sa aiba posibilitatea sa intervina pentru amprenta personala si ideea de design finala . De asemenea poate sa isi aleaga parchetul, usile, ceramic de la etaj.
 

Pentru aceasta proprietate exista un concept de design interior realizat de o firma specializata.
De asemenea se accepta achizitia prin credit sau variante de rate pentru o perioada de 1 an .

Pret vanzare: 299.000 euro

                         Consilier imobiliar: Ingrid Pavelescu Tel. 0733.694.090

        e-mail:   ingrid.pavelescu@housedat.ro

Numar camere:
5
Niveluri:
1
Suprafata:
154 m2
Numar de bai:
3
Suprafata teren:
450 mp
 
^ Go up