Vanzare apartament 3 camere centrala proprie, mobilat-utilat, totul nou

  Printare

Oferta exclusiva !

VANZARE, Apartament, 3 camere
Basarabia

126000 EURO Vanzare
Oferta promovata de :
Ingrid Pavelescu
Ingrid Pavelescu
Vizualizarii: 624
Nr. vizualizari astazi: 3
Data promovare: 03.07.2023 19:58:17
ID oferta:
1586
Tip oferta:
VANZARE
Tip proprietate:
APARTAMENT
Pret:
126000 EURO Vanzare
Descriere:

Housedat Imobiliare va ofera spre vanzare un superb apartament de 3 camere, situat in zona Basarabia-Vergului. Se afla la etajul 7/10 cu un view suberb spre parc. Suprafata totala este de 77 mp, bloc reabilitat, iar imobilul a fost construit in anul 1979, dupa cutremur. Apartamentul se afla intr-o stare impecabila, totul nou, fiind reamenajat in totalitate de catre proprietar, investitie de peste 35.000 euro.

Ca si amenajari avem:  gresie comandata din Italia, vopsita manual, mocheta de 3 cm cu underlay pentru un confort sporit, parchet rezistent la apa, faianta Italia, termopan schimbat in 2022, usi interioare din lemn pline cu protectie copii, usa intrare metalica antifonata zgomot si miros, sistem inchidere tip seif, in doua culori, calorifere aluminiu, aer conditionat Samsung windfree, instalatie electrica noua, instalatie sanitara executata de echipa Romstal.

Bucataria este mobilata la comanda cu blat de lemn si sistem de inchidere soft-close, frigider mare 400 l Whirlpool incorporat, masina mare de spalat vase Whirlpool, plita si hota Whirlpool, cuptor electric Electrolux wifi.

Livingul este mobilat cu o valoare estimativa de peste 7000 euro, totul de la  Mobexpert Class, gama Louis Philippe, canapea si fotolii din piele, calorifer aluminiu vertical. Patul din dormitor este de la Ascona cu cadru metalic, rabatabil cu husa detasabila.  

In baie avem cada de la Romstal cu baterie termostat, geam sticla securizata cada, chiuveta, oglinda, toate de la Mobexpert, masca chiuveta si dulap incastrat facute la comanda, vas wc cu rezervor incastrat. 

Apartamentul dispune de o performanta centrala proprie cu condensare.

Este eligibil pentru credit bancar.

Pret : 126.000 euro negociabil

Comision 0

Housedat – Imobiliare

Consilier imobiliar:  Ingrid Pavelescu

     tel mobil :  0733.694.090

     E mail:  ingrid.pavelescu@housedat.ro

                              www.housedat.ro

Numar camere:
3
Etaj:
etajul 7 din 10
Suprafata:
77 m2
Vedere:
spate
Numar de bai:
1
 
^ Go up